fbpx

Vind! ... og bliv set!

 

LYN-KONKURRENCE: Vil du være den heldige vinder af en Facebook Strategi, og dermed modtager af en udførlig beskrivelse af, hvad du skal gøre for at blive set på Facebook?
Vinderen trækkes kl. 12 d. 16/02-2021.

Konkurrence

Vind en Facebook Strategi!

Du er garanteret selv på Facebook, og har set tusindevis af opslag, hvor der likes, kommenteres og deles. Kunne det ikke være fedt, hvis det var din virksomhed, der blev fulgt og kommenteret? Og endnu federe, hvis det var dine opslag, der førte til at folk klikkede ind på din hjemmeside og gav omsætning i din virksomhed?

Med en Facebook Strategi får du en detaljeret beskrivelse af hvad, hvor, hvordan og hvornår, du skal gøre for at blive set på de sociale medier. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er blot at tilmelde dig nedenfor:

Vinderen udtrækkes d. 16/02-2021. Jeg forbeholder mig ret til helt subjektivt at udtrække den vinder, jeg ønsker at arbejde med de kommende uger. Præmien vil udmunde i en rapport.  Rapporten bliver kvalitetstjekket af Bigum&Co. og vil give en konkret beskrivelse af hvilke tiltag, du (iflg. min mening) bør udføre for at blive synlig på Facebook. Dette er en unik mulighed for at vinde STØRRE SUCCES for din virksomhed. Det er flere ugers arbejde, du sparer. Eller hvis du ikke gør noget…stor indtjening du måske kan miste.

Baggrund

Jeg er altid på jagt efter den nyeste viden indenfor mit område, og sørger for løbende at videreuddanne mig. Jeg har længe arbejdet med udvikling af hjemmesider og med at skaffe trafik til dem bl.a. via Facebook. For at være helt up-to-date, og for at få dokumentation på min viden, er jeg pt. i gang med en uddannelse i Digital Markedsføring hos Bigum&Co. (førende eksperter indenfor området). Denne uddannelse munder ud i eksamination i et praktisk produkt, hvilket kan være DIN Facebook Strategi. Den vil altså blive vurderet og kvalitetstjekket af de bedste 🙂

Lynkonkurrence! Vind en SoMe Strategi.

Det praktiske

For at deltage i konkurrencen skal du have en virksomhed eller være ansat i en virksomhed, der ønsker at øge sin synlighed på Facebook (og selvfølgelig have tilladelse til at deltage).

  • Kun virksomheder i Danmark tages i betragtning
  • Vinderen udtrækkes helt subjektivt
  • Vinderen udtrækkes d. 16/02-2021
  • Vinderen offentligøres på Facebook og captcha.dk
  • Efter udtrækning kræves der umiddelbar kontakt (telefon eller email), så jeg kan få de nødvendige oplysninger/ uddybning af oplysninger.
  • Præmien er desværre ikke den rene magi, der gør det hele for dig. Den giver dig værktøjerne, og så er det op til dig at udføre/få udført arbejdet.
  • Vinderen kontaktes på udtrækkelsesdatoen. Hvis der ikke er kontakt indenfor et døgn, findes en anden kandidat.
  • Præmien sendes pr. mail i et .pdf dokument senest 3 uger efter udtrækkelsen
  • Der tages forbehold for tidsmæssige begrænsninger, da det er en eksamensopgave…

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.