fbpx

Captcha tilbyder...

 
Brug Captcha som din eksterne marketingafdeling, og få udbytte af ekspertviden,
uden at du behøver at tænke på ansættelse, feriepenge og frokostordning.

FULL SERVICE MARKETING

Gør det nemt…

Jeg tilbyder at varetage alle dine marketingaktiviteter, så du kun behøver at henvende dig ét sted, når du skal have løst en marketingopgave. Jeg tilbyder synliggørelse af dit produkt/brand online som offline.

Min opgave er at gøre det nemt for dig. Du skal blot henvende dig til én aktør, der samtidig sørger for, at alle dine marketingaktiviteter hænger sammen, og at der er en rød tråd i det udførte arbejde.

Min ekspertise er hjemmesider og grafisk arbejde. Jeg er ikke ekspert i alle marketingdicipliner. Men hvis der er behov for ekspertviden inden for særlige områder, har jeg et godt netværk i ryggen, der kan hjælpe.

Kontakt Captcha, hvis du vil høre mere om konceptet. Fokusér på din kerneydelse, og overlad markedsføringen til folk, der ikke laver andet.

Ring: 40 34 80 76

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.