fbpx

Captcha tilbyder...

 
Brug Captcha som din eksterne marketingafdeling, og få udbytte af ekspertviden,
uden at du behøver at tænke på ansættelse, feriepenge og frokostordning.

FULL SERVICE MARKETING

Gør det nemt…

Jeg tilbyder at varetage alle dine marketingaktiviteter, så du kun behøver at henvende dig ét sted, når du skal have løst en marketingopgave. Jeg tilbyder synliggørelse af dit produkt/brand online som offline:

Hjemmesidedesign
Søgemaskineoptimering (SEO)
Layout / Grafisk Design
Nyhedsbreve
Sociale Medier (SoMe)

Min opgave er at gøre det nemt for dig. Du skal blot henvende dig til én aktør, der samtidig sørger for, at alle dine marketingaktiviteter hænger sammen, og at der er en rød tråd. Hvis der er behov for ekspertviden inden for særlige områder, har jeg et godt netværk i ryggen, der kan hjælpe.

Find mere information under de forskellige kategorier, eller kontakt mig, og lad os tage en snak om dit projekt og dine ønsker.

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.