fbpx

Grafisk Design

 

Captcha tilbyder at lave layout / grafisk design af dine brochurer, annoncer, visitkort og øvrigt præsentationsmateriale, online som offline, til din virksomhed.

Layout og grafisk design

Layout

Grafisk Design

Captcha tilbyder at designe dit præsentationsmateriale, online som offline, så du får et ensartet udtryk hele vejen rundt. Med udgangspunkt i dit logo laves et layout, der fanger, inspirerer og giver modtageren lyst til at vide mere.

Skal du have trykt en publikation, kan jeg lave layoutet, så dit budskab fremstår lækkert, professionelt og målrettet. Ligeledes kan jeg lave layout til dine online annoncer, nyhedsbreve, one-pagers mm. Når jeg laver layout til markedsføringsmateriale, går jeg op i, at der er en rød tråd i al materialet. Det er vigtigt for mig, at layoutet ikke skiller sig markant ud fra f.eks. din hjemmeside, dit visitkort eller dit øvrige materiale, der repræsenterer din virksomhed. Det skal være tydeligt, hvad budskabet er og hvem, der fortæller det. Hele layoutet skal have sammenhæng i alle detaljerne, herunder tekststørrelser, farver og placering af billeder og andre elementer.

Hvis du ønsker en helt ny visuel identitet, kan jeg også hjælpe. Jeg kan lave det grafiske design og layout, så du får et ensrettet udtryk i dit markedsføringsmateriale. Dit logo samt dine ønsker og tanker kombineres med mine ideer, så vi sammen finder frem til den helt rigtige stil.

Har du brug for et layout i dag?

Mine kunder nyder godt af hurtig ekspedition. Det vil jeg også tilbyde dig. Kontakt Captcha i dag, og du har dit layout inden for et par dage (i nogle tilfælde timer). Ring eller skriv, hvis du søger en mediegrafiker, der kan lave layout til dine annoncer, plakater, brochurer, produktblade, årsrapporter eller andet. Både hvis du blot ønsker at få lavet layoutet, men også hvis du ønsker hjælp med hele processen fra opsætning til tryk og/eller publicering.

Se eksempler på layout her: Galleri, og bliv inspireret til hvordan, du skal præsentere dit produkt.

Pris på layout

Prisen for layout afhænger af opgavens omfang. Jeg fakturerer timeforbrug, og min timepris er 750,- eks. moms. Som eksempel tager design af en annonce ca. ½-1 time. Du kan opnå rabat på helt op til 25% ved køb af klippekort. Se mere her: Priser.

Har du brug for andet?

Captcha tilbyder at præsentere dit produkt hele vejen rundt, så du opnår et ensrettet udtryk i alt dit markedsføringsmateriale. Se mere her: Full Service Marketing.

Læs hvad andre har sagt om mit arbejde her: Udtalelser.

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.