fbpx

Hjemmesidedesign

 

Captcha laver stilfulde og brugervenlige hjemmesider.
Fortæl mig om dit projekt, og lad os komme i gang allerede i dag. 

 

Website

Hjemmesidedesign

Få lavet din hjemmeside effektivt og gennemtænkt! Sammen finder vi frem til, hvordan din forretning præsenteres på den bedste måde. Du kan selv afgøre, hvor stor en del af processen, du ønsker at være. Udvikling af en hjemmeside, er efter min erfaring en process med dialog og sparring. Det forventes ikke, at du har overvejet alle aspekter på forhånd, og leverer et færdigt koncept. Hjemmesiden kan altid udbygges. Den laves i cms-systemet WordPress, der indeholder store udviklingsmuligheder.

Jeg laver hjemmesider ud fra det standpunkt, at brugerne søger information, og vil finde det hurtigt og enkelt. Derfor er brugervenlighed og enkelthed i fokus. Selvfølgelig skal hjemmesiden være visuelt og æstetisk stærkt i dens udtryk, men først og fremmest skal den imødekomme brugeren og give det, brugeren kom for.

Alle opgaver bliver påbegyndt med en dialog, hvor vi får afklaret dine ønsker og behov. Jeg vil søge at efterkomme dine ønsker, og give mine input og idéer, så vi ender op med en hjemmeside både du, dine kunder og ikke mindst jeg er tilfreds med. Først når du er tilfreds med resultatet, er målet nået.

En god hjemmeside skal komplimentere, synliggøre og gøre en del af salgsarbejdet for din forretning. Med udgangspunkt i dit logo, opbygges et solidt design, der præsenterer dit produkt, og giver brugerne lyst til at vide mere.

Kontakt mig, og få et tilbud på din nye hjemmeside. Eller læs mere under Priser.

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.