fbpx

Kunderne siger...

og meget mere 

Nedenfor ses udtalelser fra nogle af dem, jeg har haft fornøjelse af at arbejde sammen med.

Opgaverne har været meget forskellige, og har indeholdt hjemmesidedesign, design / layout af brochurer, koordinering af projekter, logodesign, analyse af hjemmesider, søgemaskineoptimering (SEO) , annoncer, opdatering af hjemmesider og meget mere…

 

‘Grith Hodal har fanget lige det udtryk, som jeg ønskede på min hjemmeside. Det er hun fantastisk god til at aflæse. Jeg fik også rigtige gode input og konstruktive løsninger til opsætning af shop og blog og ærlig kritik, når jeg var på afveje med noget :-).

Jeg er hel novice på området og vidste ikke meget – derfor er det vigtigt med en ærlig og dygtig samarbejdspartner – det finder du i Grith. I trygge hænder hele vejen -var den følelse jeg sad med. Feedback fra kunder er altid at min side er topprofessionel og æstetisk. Alle aftaler og tidsplaner kan man regne med bliver overholdt  – så jeg kan på det varmeste anbefale Captcha.’

Charlotte Theibel

Indehaver, The Hormone Club

Grith Hodal har været ansat som Web & SoMe ansvarlig hos Amladcykler. Vi har været utroligt glade for at have Grith ansat.
Arbejdsopgaverne har været mange med fokus på opdatering af hjemmeside, udvikling af manualer og guides, SEO-historier, udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve, tilbudsmail mm. Alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse.
Grith arbejder meget selvstændigt, struktureret, effektivt og løsningsorienteret. Derudover kan hun komme med konstruktive løsninger og gode ideer. Grith har vist gåpåmod og været en dygtig og ansvarsfuld medarbejder.
Amladcykler kan give Grith de bedste anbefalinger og er overbeviste, at hun vil gøre en god indsats i en fremtidig stilling.

Martin Andersen

Ejer, Amladcykler

‘Det har været en helt igennem god oplevelse, og jeg er meget tilfreds. Grith Hodal finder nogle æstetisk tiltalende og kreative løsninger, der passer til kundens ønsker og behov. Arbejdet udføres hurtigt, fejlfrit og effektivt – og det virker!’ 

Thora Heegaard

Indehaver, Oversætter Thora Heegaard

‘BD Kloak & Anlæg har benyttet Captcha til alt vores webarbejde. Vi har fået udviklet en hjemmeside, hvor vi ikke har skulle deltage meget i processen. Grith har varetaget alt fra logodesign til udformning af tekster og optimering til Google, og vores opgave har så været at godkende det udførte arbejde. Det har været hensigtmæssigt for os, da vi så har haft tid til vores egen kerneydelse. Vi har fundet en økonomisk og tidsbesparende løsning hos Captcha!’

Mads B. Jacobsen

Direktør, BD Kloak & Anlæg

‘Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at få Grith til at designe min nye hjemmeside. Ud fra ganske få telefonsamtaler havde hun grebet min ide`og mine forventninger, og det endelige design er jeg meget tilfreds med. Hun er god til både at lytte til mine ønsker, men også god til at komme med ærlige input. Prisen er yderst fair, og hvis der er forsinkelser undervejs, så bliver man godt informeret om årsagen – som Grith intet kunne gøre ved – men det er rart at hun informerer, når man spændt går og venter. Flere af mine kunder har givet mig positiv feedback på hjemmesiden, og siger at den er enkel og overskuelig. Jeg kan kun give Captcha mine bedste anbefalinger.’

Annette Demant

Ejer og ledelseskonsulent, Demant & Co.

‘Samarbejdet med Grith Hodal har været produktivt. Resultatet, som er en portal, der formidler kontakten mellem håndværkere og private, imødekommer helt klart det design og den funktionalitet, som vi havde i tankerne. ByggeBro.dk kan anbefale at få webdesign, markedsføringopgaver mv. løst af Captcha, ikke mindst pga. hendes lydhørhed, expertise og troværdighed.’

Peter Seest Mogensen

Ejer, ByggeBro

‘Vi engagererede Grith til at lave en ny hjemmeside for os, og kom til hende med nogle ideer og ønsker om, hvordan vi gerne ville have det. Grith spurgte hurtigt om hun kunne få ”frie hænder” til at lave noget, som hun mente ville være det bedste, noget hun fik lov til. Resultatet blev fantastisk, og vi har fået meget ros fra kunder og kolleger. Grith leverede et perfekt resultat! Vi har fået et produkt, som vi er blevet rigtig glade for, og til en pris langt under andre tilbud vi fik.

Samarbejdet med Grith har været en fornøjelse, og helt i top. Alle aftaler og tidsfrister blev overholdt 100% fra hendes side, og ønsker og rettelser er blevet udført med det samme. Grith er meget kreativ, og har mange gode ideer og forslag, som er kommet os til gode.

Vi holder på Grith som samarbejdspartner fremover!’

Lidvin Virkesdal

Ejer, Lidvin Travel

‘Grith Hodal har lavet min hjemmeside www.skitcho.dk. Jeg har været utrolig glad for processen, og endnu mere glad for resultatet. Grith har efterlevet mine krav og ønsker, kombineret med hendes egen kreativitet og idérigdom. Jeg vil varmt anbefale andre et samarbejde med Grith.’

Mette Skitcho

Ejer, Skitcho Couture

I asked Grith Hodal to design and build my new gallery webshop, replacing the old from 2006. We worked togetheron the project. Grith is strong when it comes to graphic design. I am more than happy with the result, build on a WordPres and WooCommerce platform. My webshop is all I could dream it would be. I can recommend Grith and Captcha to anyone who wants a new webpage with focus on design and visual power.

Peter Hartung

Ejer, Galleri ComicArt

‘Jeg kan på det varmeste anbefale Grith Hodal til design af hjemmeside, plakater og lignende. Grith er kreativ, nytænkende og rigtig god til at fange det udtryk, som ville give mit firma et eksklusivt og professionelt look. Jeg får fantastisk feed-back fra mine kunder og er meget tryg ved at lade Grith stå for opdatering af min hjemmeside fremover.’

Ulla Munch

Ejer, Ulla Munch - Performance

Vi, i Lund Brandhouse, har været glade for samarbejdet med Grith Hodal. Her har Grith varetaget følgende opgaver:
SEO: Udarbejdet back links for interne og eksterne kunder, indholdsoptimeret samt arbejdet med strategi.
E-mail marketing: Haft ansvaret for at udarbejde plan og sende e-mails til vores 25.000 respondenter.
Design: Har været med til at redigere billeder og lavet opsætninger til sociale medier og website assets.
Planlægning: Har været med til generel planlægning ved interne møder sammen med teamet.

Grith har udvist store evner til at have øje for at prioritere i arbejdsopgaver. Hun har i sit arbejde været en fantastisk teamplayer som har udvist stort engagement, entusiasme og passion for de virksomheder, vi arbejder med. Grith arbejder professionelt og målrettet med de opgaver, hun bliver stillet overfor. Socialt har Grith indgået rigtig godt i vores
internationale team – altid med et smil.

Vi har været glade for vores samarbejde og ønsker Grith al held og lykke fremover.

Martin Mollerup

CEO, Lund Brandhouse

‘I Rikke Hertz Counseling har vi haft et stort udbytte af at bruge Grith til design, udvikling og webprogrammering. Vi har altid fået en effektiv og værdifuld rådgivning. Gennem en kreativ og alsidig sparring, har vi fået et super godt site og været glade for at deadlines altid er blevet overholdt og samtidig været effektivt og perfekt. Grith er en seriøs rådgiver, der både udfordrer og kommer med gode løsningsforslag. Desuden er det en super økonomisk og kompetent løsning for os at outsource hele vores web design, opdatering mv.’ 

Rikke Hertz

Counseling Director, Rikke Hertz Counseling

Grith er den kreative hjerne bag min hjemmeside (www.eunike.dk), som har fået mange rosende ord med på vejen. Det var Grith, der fik realiseret mit hjemmesideprojekt, fordi hun var i stand til at omsætte mine vage ideer til et flot kreativt oplæg. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan kun anbefale Grith som web designer.

Eunike Hansen

Tolk, Translatørbureauet Eunike Hansen

Jeg vil gerne anbefale Grith og hendes virksomhed Captcha, hvor hun specialiserer sig i at levere webdesign-tjenester til visionære selvstændige og virksomheder.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Grith i forbindelse med mit praktikforløb og oplevet førstehånds, hvor dygtig hun er som webdesigner og hvilken værdi hun tilføjer til hendes kunders online tilstedeværelse.

Grith er en yderst kompetent og dedikeret webdesigner. Hun har en stærk æstetisk sans og evnen til at skabe visuelt tiltalende og brugervenlige websteder. Hun forstår vigtigheden af at levere en god brugeroplevelse og formår at designe websteder, der er intuitive, let navigerbare og tilpasset den specifikke virksomheds behov. Med hendes omfattende erfaring inden for webdesign er Grith i stand til at tage sig af alle aspekter af et webdesign-projekt. Hun kan tage en virksomheds mål og behov og omsætte dem til et unikt og professionelt websted, der repræsenterer virksomhedens brand og budskab på den bedst mulige måde.

Griths tekniske færdigheder inden for webdesign er imponerende. Hun behersker forskellige CMS-platforme, herunder WordPress, og kan tilpasse og optimere websteder for at sikre enestående ydeevne og søgemaskinevenlighed.

En af Griths styrker er hendes evne til at samarbejde tæt med hendes kunder. Hun lytter nøje til deres behov og ønsker og formår at omsætte dem til visuelle koncepter. Hendes åbne og proaktive kommunikationsstil sikrer, at hendes kunder er involveret og informeret i hele processen, hvilket resulterer i tilfredse kunder og succesfulde webdesign-projekter.

Samlet set er jeg fuld af beundring for Griths arbejde som webdesigner og hendes virksomhed Captcha. Hendes evne til at skabe imponerende websteder og levere enestående kundeoplevelser er værdifulde ressourcer for enhver virksomhed, der søger at forbedre deres online tilstedeværelse. Jeg anbefaler derfor Grith og Captcha uden forbehold til enhver virksomhed, der ønsker professionel og kvalitetsbevidst webdesign.

Seda Gökcen

Praktikant hos Captcha - 2023

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.