fbpx

Om Captcha

 

Her kan du blive lidt klogere på Captcha. I undermenuen kan du se, hvad andre siger om Captcha samt mine forretningsbetingelser. Tak fordi du interesserer dig for Captcha.

Marketingbureau

Om Captcha

CAPTCHA er en forkortelse for “Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart”. Snork!…tænker du måske. Men min tolkning er blot, at vi skal sikre, at det er mennesker, der kommunikerer med mennesker. Altså er Captchas formål at sikre en ordenlig og givende kommunikation mellem mennesker. Kommunikation med computere er ikke interessant, de er blot et redskab.  

Når jeg laver hjemmesider, har jeg derfor for øje, at det er mennesker, der skal kommunikere med hinanden. Jeg har fokus på brugervenlighed, genkendelighed og bliver ikke imponeret over nye smarte features, der ikke hjælper med at gøre kommunikationen eller kunderejsen nemmere. Jeg er vild med en hjemmeside, der er æstetisk og lækker, men hvis den ikke giver overblik og svar på det, jeg søger, er jeg hurtigt videre. 

Captcha har eksisteret siden 2011, hvor jeg forlod en stilling som Brand Manager. Jeg ønskede at skabe en hverdag, hvor jeg kombinerede grafisk design, strategisk planlægning og online kommunikation med kontakten med passionerede mennesker, der har et projekt, de tror på. 

Jeg er uddannet Multimediedesigner, har derefter studeret 3D design og været Graduate Marketingtrainee i en større servicevirksomhed. 

Min person gør at jeg ikke kan gå ind i en opgave halvt. Jeg er ærlig, nysgerrig og passioneret, og går ind i opgaven med følelsen af, at VI skal have det her til at lykkedes. Den personlige kontakt er vigtig, så jeg lærer din virksomhed at kende. Og du vil højst sandsynligt opleve, at jeg kommer med svar på spørgsmål, du ikke har stillet. Eller påpeger områder, du ikke har bedt mig om at tage stilling til. Men hvis jeg kan se, at du er på vej ned af et uhensigtsmæssigt spor, er det vigtigt for mig at tage dig hånden, så vi sammen kan gå den rette vej.  Selvfølgelig kun inden for mit ekspertiseområde… ellers blander jeg mig ikke 😉

Så kom endelig til mig med dit projekt, stort som lille… Jeg ser frem til at samarbejde med dig 🙂

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.