fbpx

Søgemaskineoptimering

 

Søgemaskineoptimering (forkortet SEO) handler om, at optimere din side, så den bliver vist i søgeresultaterne, når dine potentielle kunder søger på ord, der er relevante for din forretning. 

 

Søgemaskineoptimering

SEO

Søgemaskineoptimering er vigtig, hvis din hjemmeside skal findes af dine potentielle kunder. Når du har fået lavet din hjemmeside, er det vigtigt at den kan blive fundet af dine brugere. Søgemaskineoptimering handler om, at optimere din side, så den bliver nem at finde for søgemaskinerne, når der søges på de ord, der er relevante for din forretning.

Jeg tilbyder primært intern søgemaskineoptimering, der indebærer optimering af tekst og indhold samt korrekt teknisk opsætning af hjemmesiden, så søgemaskinerne kan læse den korrekt. Det indebærer bl.a. opsætning af unikke titler på samtlige sider, definerede søgeord samt integrering af disse i beskrivelse af siden og i tekstindholdet. Alt sammen vigtige parametre for effektiv søgemaskineoptimering.

Kontakt mig, og få et godt tilbud på optimering af din hjemmeside til søgemaskinerne.

Hold dig ikke tilbage

Kontakt Captcha i dag. Du behøver ikke at have din idé færdig. Lad mig høre dine tanker...  det er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.